Stage Travel Consultancy

Duur: 4 – 6 maanden

Ben jij op zoek naar een meewerkstage in de reisbranche binnen een vooruitstrevende organisatie? Dan zoeken wij jou!

Functieomschrijving

Als stagiair bij de travel consultants van Getaway Travel is het inspireren en adviseren van reizigers die een verre reis of reisorganisatie zoeken je eerste taak. Op basis van je voorliefde voor en kennis van verre reizen breng je hen in contact met de meest geschikte reisorganisatie of vind je de reis die het beste bij hen past. Onder suspiciën van je manager coördineer je het volledige proces: van eerste contact tot thuiskomst na een fantastische reis. Vanzelfsprekend sta je in nauw contact met onze partners: een breed scala van zowel kleine als grote reisorganisaties die zich op verre reizen richten.

De focus ligt op high-end reizen: safari en reizen in het hogere segment naar Zuid-Afrika, Amerika, Indonesië, Australië en Nieuw-Zeeland.

Voor deze functie vinden we het belangrijk dat:

 • Je vanuit je opleiding kennis hebt opgedaan m.b.t. klantcontact en sales rond verschillende verre bestemmingen.
 • Je service- en resultaatgericht bent;
 • Je oog hebt voor detail, zeer goed overzicht kunt houden en goed prioriteiten kunt stellen;
 • Je een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal hebt;
 • Je energie krijgt van een omgeving waarin nieuwe technologieën en vernieuwing centraal staan;
 • Als je graag werkt voor een groter doel dan jezelf – het vergroenen van de aarde samen met Justdiggit – dan is dit een pré;
 • Bovengemiddelde interesse in safari reizen, Amerika, Zuid-Afrika, Indonesië en/of Down Under is geen vereiste, wel een pré.

Over Getaway Travel

Getaway Travel exploiteert 14 online reismagazines als Afrika.nl, Azie.nl, NoordAmerika.nl, Indonesie.nl, Zuid-Afrika.nl, Amerika.nl etc. Getaway Travel’s online reismagazines zijn een van Nederlands belangrijkste bronnen voor reizigers die zich informeren over reisorganisaties en reisproducten.

Ons bereik bestaat uit 475.000 nieuwsbriefabonnees, 280.000 social media volgers en 4.500.000 bezoekers per jaar.

Getaway Travel matcht consumenten aan reisorganisaties en hun specifieke producten. We zetten innovatieve campagnes op die traffic, merkbekendheid en sales van partners vergroten. We adviseren consumenten over high-end reisorganisaties en hun producten.

Onze partners zijn onder andere ANWB Reizen, Djoser, Riksja Travel en diverse specialistische touroperators als safari en camper specialisten. Publicitaire partners zijn De Vakantiebeurs, Het Verre Reizen Event en Wereldculturen (Museum Volkenkunde, Tropenmuseum, Wereldmuseum, Afrika Museum)

Op GetawayTravel.nl runnen wij een sociaal user generated content platform; we doneren voor iedere reiservaring die op ons platform gedeeld wordt een bedrag aan Justdiggit. Justdiggit vergroent de aarde en helpt hiermee zowel de planeet als lokale bevolking. Zie https://www.Getawaytravel.nl/help-de-aarde.

Daarnaast richtten wij drie jaar geleden de eerste vakschool voor reisjournalisten/travel inluencers op, de Getaway Academy.

De kernwaarden van Getaway Travel zijn: Sociaal – Delen – Kwaliteit – Avontuur – Fun.

Wat bieden wij?

 • Een leuke en interessante meewerkstage binnen een gedreven team van ervaren marketeers, copywriters, videomakers, developers en designers dat zich dat zich al meer dan vijftien jaar toelegt op alle terreinen van online travel concepten, zowel e-commerce als publishing;
 • Ruimte voor eigen initiatieven;
 • Werken in een gezellig, vooruitstrevend en informeel team in hartje Amsterdam;
 • Een continu leerproces, onder meer van de meest recente (web)technologieën op gebied van sales, marketing en organisatie;
 • Een stageloon van € 350 p/m op basis van 5 dagen.
 • Mogelijkheden om na je studie door te stromen naar een FT functie binnen Getaway Travel.

Spreekt dit je aan?

Neem contact op met Berk Bakay via vacatures@getaway.nl of op 085-2083952.