Getaway Services

Bent u op zoek naar last-minute campagnecreatie? Of een serie van kwalitatieve teksten en video’s die u inzet op uw website of socialmediakanalen? Vanuit ons label Getaway Services ontwikkelen we al meer dan twaalf jaar campagneconcepten, campagne-uitingen en webvideo’s. Ook beheren wij voor diverse partners hun socialmediakanalen en adviseren wij op gebied van content, social media, online marketing  en user-generated contentcampagnes.

Getaway Services is ontstaan vanuit ons label Getaway Travel, een organisatie die vanuit de klassieke webdevelopment is uitgegroeid tot een van de grootste online uitgevers op gebied van verre reizen in Nederland. In ons twaalfjarig bestaan hebben wij alle campagnes en campagne-uitingen binnenshuis van A tot Z ontwikkeld. In aanvulling hierop hebben wij een grote hoeveelheid data beschikbaar van zeer uiteenlopende campagnes. Op basis van deze data en kennis creëren wij voor u de optimale campagne of campagne-uiting. Hiermee halen we druk van uw organisatie af, behalen uw campagnes een grotere ROI en leert u wat wel en niet voor uw organisatie werkt.

Binnen onze Getaway Services bieden wij de volgende diensten aan:

Displayuitingen

Displayuitingen kunnen, hoewel ze op het eerste gezicht niet veel van elkaar verschillen, zeer verschillend presteren. Getaway Services ontwikkelt voor u displayuitingen op basis van de meest recente en beste praktijken én data van meer dan 250 campagnes. We weten uit ervaring wat wel en wat niet werkt en daar profiteert u van.

De kosten voor het ontwikkelen van displayuitingen zijn op aanvraag.

E-mailtemplates

Getaway Travel verstuurt meer dan tien miljoen e-mails per jaar. Het maken en verzenden van een e-mailtemplate die op alle devices tot zijn recht komt, is specialistisch en belangrijk werk. Wij kennen de technische do’s en don’ts van een e-mailtemplate die er niet alleen zeer goed verzorgd uitziet, maar ook presteert. Onze designers hebben een oog voor uw merk en uitstraling, en voor het optimale campagneresultaat.

De kosten voor het ontwikkelen van e-mailtemplates zijn € 695,- per template en € 195,- per afgeleide daarvan. Hier vindt u een voorbeeld.

Copywriting

Bent u op zoek naar pakkende teksten voor uw website of blog? Of komen uw medewerkers maar niet toe aan het schrijven van die ene nieuwsbrief? Getaway Services biedt een team van zeer ervaren copywriters die zowel commerciële als informatieve teksten schrijven. Zij kennen uw bedrijf en hanteren de tone of voice die u wilt zien.

De kosten van de tekstcreatie zijn afhankelijk van de omvang van de opdracht en derhalve op aanvraag.

Video

Gaat u al mee in de opkomst van video op uw website en uw sociale kanalen? Getaway Services ontwikkelt videoproducties in de breedste zin van het woord: van videoreviews tot productvideo’s en van hotelfilmpjes tot dronevideo’s. U kunt bij ons terecht voor producties op locatie in binnen en buitenland door een professioneel team van ervaren videomakers.

Is het genereren van grote hoeveelheden user-generated videocontent uw doel? Hiertoe benutten we ons netwerk van videomakers die les hebben gekregen aan de Getaway Academy of die voor ons user-generated contentplatform GetawayTravel.nl videocontent maken. Uiteraard kunnen we het bereik van Getaway Travel hiervoor inschakelen.

Hieronder vindt u een voorbeeld van een productvideo voor Djoser.

Of bekijk een van onze eventverslagen, zoals deze video van de Getaway Acamdey XL met onder andere Chris Zegers en Ruben Terlou.

Of onderstaand videoverslag van de eerste Reviewathon van Nederland:

Conceptontwikkeling

Vanuit Getaway Travel en onderliggende online reismagazines als Zuid-Afrika.nl, Australie.nl en  Afrika.nl hebben wij meer dan 25 publiekscampagnes verzonnen, ontwikkeld en in de markt gezet. Het betreft simpele winacties met viraal effect tot omvangrijke user-generated contentwedstrijden, zoals FilmjezelfnaarZuidAfrika.nl.

Voor Tourism Thailand hebben wij bijvoorbeeld een grote contentcampagne opgezet, waarbij de door ons ontwikkelde content zowel via het Getaway Travel-netwerk als op door ons geïnventariseerde externe reiskanalen werd ontsloten. Voor de Singapore Tourism Board ontwikkelde Getaway Services de eerste mobile first destinatie site in Nederland. Singapore Tourism Board vroeg om een “snel shot inspiratie” op basis van beelden. Getaway Services bedacht, maakte en vermarkte “Singaporein4dagen” van A tot Z: concept, design, copywriting, development en marketing.

Naast doelmatigheid bieden wij originaliteit en vernieuwing. Noemenswaardig is de openingscampagne van de online reismagazines Afrika.nl, Azie.nl, NoordAmerika.nl, MiddenAmerika.nl, ZuidAmerika.nl en Oceanie.nl. In deze eerste socialmedia-inzamelingsactie van Nederland, voerden zes teams voor het goede doel video-opdrachten uit op de verschillende continenten. De opdrachten werden bepaald door de socialmediavolgers die simpelweg door de campagne te volgen een donatie voor het goede doel genereerden. De campagne resulteerde in zeer substantiële groei in merkbekendheid, nieuwsbriefabonnees, socialmediavolgers, videocontent en bekendheid voor sponsoren en partners. En natuurlijk een mooi bedrag voor de zes participerende goede doelen.

Door dit soort eigen ervaringen, is Getaway Services thuis in alle praktische, juridische, technische en marketingaspecten van uw concept.

Socialmediabeheer

Maar weinig is zo veranderlijk als de trends binnen de diverse socialmediakanalen. Getaway beheert sinds de opkomst van social media meer dan veertig socialmediakanalen voor zowel eigen initiatieven als voor gerenommeerde partners. Daardoor zijn wij up to date en up to speed.

Organisch bereik en succes in betaalde campagnes zijn twee handen op één buik. Daarom verzorgen wij ook uw betaalde socialmediacampagnes. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van het aantal kanalen, de omvang van de werkzaamheden en de frequentie van posten. Voor socialmediakanalen waarvoor de benodigde kennis, inzet en aandacht ontbreekt, zullen de kosten hoger liggen.

Contentcreatie trainingen en workshops

Vanuit de Getaway Academy verzorgt Getaway Services professionele trainingen op het gebied van copywriting, video en fotografie. Wilt u uw medewerkers laten groeien op het gebied van contentcreatie? Getaway Services biedt eendaagse en meerdaagse trainingen die volledig afgestemd worden op het huidige niveau van de leden van uw team.

Of bent u simpelweg op zoek naar een leerzame, gezellige middag die uw medewerkers inspireert? Volg dan in hartje Amsterdam met uw team de workshop Filmen op reis met je smartphone of Portretfotografie.

Consultancy

Digital business biedt een overvloed aan kansen, waarbij keuzes voor technologie, merk, product, marketing en sales elkaar versterken of verzwakken. Welk technologisch platform is geschikt en toekomstbestendig voor mijn product? Hoe meet ik de ROI van marketing- en sales-inspanningen zo accuraat mogelijk? Hoe balanceer ik vernieuwing met running business? Over welke data beschik ik en wat kan ik ermee doen?

Dit zijn vragen waar wij dagelijks mee te maken hebben. Getaway Services adviseert u op (de raakvlakken van) technologie, design, social media, marketing en sales in een digitale omgeving.

Deze merken en organisaties gingen u voor: