Manager Travel Consultants

Duur: minimaal een jaar

Functieomschrijving

Als Manager Travel Consultants bij Getaway Travel is het inspireren en adviseren van reizigers die een verre reis of reisorganisatie zoeken je eerste taak. Op basis van je voorliefde voor en kennis van verre reizen breng je hen in contact met de meest geschikte reisorganisatie of vind je de reis die het beste bij hen past. Je coördineert het volledige proces: van eerste contact tot thuiskomst na een fantastische reis. Vanzelfsprekend sta je in nauw contact met onze partners: een breed scala van zowel kleine als grote reisorganisaties die zich op verre reizen richten.

Maar, hier begint het pas. Want je bouwt komend jaar je eigen team van Travel Consultants op, overziet de werkzaamheden van je team en bepaalt samen met je collega’s en leidinggevenden de strategie. Je traint jouw teamleden en bewaakt het hoge kwaliteitsniveau.

De focus ligt op high-end reizen: safari en reizen in het hogere segment naar Zuid-Afrika, Amerika, Indonesië, Australië en Nieuw-Zeeland.

Voor deze functie vinden we het belangrijk dat:

 • Je veel ervaring hebt in klantcontact en sales rond verschillende verre bestemmingen. Specialisatie op het gebied van safari reizen, Amerika, Zuid-Afrika, Indonesië en/of Down Under is vereist;
 • Je heel service- en resultaatgericht bent;
 • Je ervaring hebt in het aansturen van andere reisspecialisten en/of een team van sales medewerkers;
 • Je kennis hebt van CRM en de reserveringssystemen van verschillende touroperators op het gebied van verre reizen;
 • Je oog hebt voor detail, zeer goed overzicht kunt houden en goed prioriteiten kunt stellen;
 • Je een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal hebt;
 • Je energie krijgt van een omgeving waarin nieuwe technologieën en vernieuwing centraal staan;
 • Je aan de wieg wil staan van een nieuw initiatief dat vanaf dag één een groot en relevant bereik heeft;
 • Als je graag werkt voor een groter doel dan jezelf – het vergroenen van de aarde samen met Justdiggit – dan is dit een pré. Ook is het een groot pluspunt als je voor een reisbureauketen hebt gewerkt die producten van verschillende touroperators verkoopt;
 • Je reistijd van deur tot deur niet meer is dan een uur.

Over Getaway Travel

Getaway Travel exploiteert 14 online reismagazines als Afrika.nl, Azie.nl, NoordAmerika.nl, Indonesie.nl, Zuid-Afrika.nl, Amerika.nl etc. Getaway Travel’s online reismagazines zijn een van Nederlands belangrijkste bronnen voor reizigers die zich informeren over reisorganisaties en reisproducten.

Ons bereik bestaat uit 475.000 nieuwsbriefabonnees, 280.000 social media volgers en 4.500.000 bezoekers per jaar.

Getaway Travel matcht consumenten aan reisorganisaties en hun specifieke producten. We zetten innovatieve campagnes op die traffic, merkbekendheid en sales van partners vergroten. We adviseren consumenten over high-end reisorganisaties en hun producten.

Onze partners zijn onder andere ANWB Reizen, Djoser, Riksja Travel en diverse specialistische touroperators als safari en camper specialisten. Publicitaire partners zijn De Vakantiebeurs, Het Verre Reizen Event en Wereldculturen (Museum Volkenkunde, Tropenmuseum, Wereldmuseum, Afrika Museum)

Op GetawayTravel.nl runnen wij een sociaal user generated content platform; we doneren voor iedere reiservaring die op ons platform gedeeld wordt een bedrag aan Justdiggit. Justdiggit vergroent de aarde en helpt hiermee zowel de planeet als lokale bevolking. Zie https://www.Getawaytravel.nl/help-de-aarde.

Daarnaast richtten wij drie jaar geleden de eerste vakschool voor reisjournalisten/travel inluencers op, de Getaway Academy.

De kernwaarden van Getaway Travel zijn: Sociaal – Delen – Kwaliteit – Avontuur – Fun.

Wat bieden wij?

 • Leuk en interessant werk binnen een gedreven team van ervaren marketeers, copywriters, videomakers, developers en designers dat zich dat zich al meer dan vijftien jaar toelegt op alle terreinen van online travel concepten, zowel e-commerce als publishing;
 • Veel ruimte voor eigen initiatieven en het vormgeven van de ideale workflow;
 • Werken in een gezellig, vooruitstrevend en informeel team in hartje Amsterdam;
 • Een continu leerproces, onder meer van de meest recente (web)technologieën op gebied van sales, marketing en organisatie;
 • Trainingen, conferenties en opleidingen die jij leuk vindt om te doen en bijdragen aan je professionele ontwikkeling;
 • Een contract voor 12 maanden met uitzicht op een vast contract;
 • Een zeer goede balans tussen je werk- en privéleven;
 • Een salaris boven CAO niveau (€ 2.500 – € 3.500 afhankelijke van leeftijd en ervaring);
 • Mogelijkheden om deel te nemen aan studiereizen.

Spreekt dit je aan?

Neem contact op met Frank Klein via vacatures@getaway.nl of op 085-2083952.