Reisconsultant Noord-Amerika

Per direct / 12 maanden / 32-40 uur

Noord-Amerika specialisten opgelet! Vind jij het leuk om reizigers te adviseren in hun zoektocht naar de perfecte reis of reisorganisatie voor Amerika of Canada? En heb je ervaring met het verkopen van verre reizen?

Getaway Travel zoekt een Noord-Amerika consultant die onze bezoekers, nieuwsbrieflezers en social media-volgers adviseert over de reis of reisorganisatie die het beste past. Je kent de ins en outs van Amerika en deelt je kennis graag met anderen.

Daarnaast stel je overzichten samen met de beste verre reizen en aanbiedingen van dit moment. Je plaatst en onderhoudt informatie over reisproducten en reisorganisaties. En werkt nauw samen met je teamleider en Getaway-collega’s om een gloednieuw concept tot een succes te maken.

Wie zijn wij?

Getaway Travel specialiseert zich al bijna vijftien jaar in het ontwikkelen van inspirerende reiswebsites. We ontwerpen en onderhouden websites over verre landen en continenten, zoals Amerika.nl, NoordAmerika.nlAustralie.nlIndonesie.nl, Afrika.nl en ZuidAmerika.nl. Dagelijks inspireren we vele reisliefhebbers om de wereld over te reizen. Want dat doen we het liefst, inspireren.

Naast inspireren, willen we iets terugdoen voor de aarde. Daarom delen reizigers op GetawayTravel.nl dagelijks reviews, foto’s en video’s die wij omzetten in een donatie aan ons goede doel Justdiggit. Deze organisatie helpt de aarde een stukje groener te maken Hier vind je meer over onze samenwerking.

Ons bereik

Met meer dan 325.000 Facebookvolgers, 350.000 nieuwsbriefabonnees en 4.500.000 bezoekers per jaar is Getaway Travel een van de grotere online organisaties in de reiswereld.

Kennis delen en opleiden

Naast ons reisplatform, hebben we een eigen opleidingsinstituut: de Getaway Academy. Hier leiden we mediatalenten die affiniteit hebben met de reiswereld op. Vooraanstaande bloggers, socialmedia-experts, fotografen en videomakers uit de reisbranche verzorgen de stages en workshops. Waarom we dit doen? Omdat we onze kennis graag delen. Maar vooral omdat we de continue stroom van reisfanaten over de vloer en de goede vibe die dit met zich meebrengt waarderen.

We zijn niet alleen online te vinden; we organiseren events waar we Academy-workshops geven, samen met partners als de Vakantiebeurs, Museum Volkenkunde en het Tropenmuseum. Voorbeelden zijn ons Launch event, de Reviewathon, Photo Friday & het Earth Day Event.

Functieomschrijving

Als Noord-Amerika consultant bij Getaway Travel is het matchen van verre reizigers met de reis of reisorganisatie die het beste bij hen past je voornaamste taak. Je coördineert het volledige proces: van het eerste contact tot thuiskomst na een fantastische reis. Vanzelfsprekend heb je ook veel contact met zowel kleine als grote reisorganisaties die zich op verre reizen, en Noord-Amerika in het bijzonder, richten.

Daarnaast stel je in aanvulling op het contact met verre reizigers overzichten samen van de beste reisaanbiedingen en maak je nieuwsbrieven op.

Als je een passie voor social media, schrijven of video hebt, ben je van harte welkom je hier bij Getaway Travel verder in te ontwikkelen. 

Voor deze functie vinden we het belangrijk dat:

 • Je helemaal wild bent van Amerika en vanuit je eigen ervaringen adviseert.
 • Je veel ervaring hebt in klantcontact en sales rond verre bestemmingen. De bestemming Amerika is een must; Canada een zeer grote pré.
 • Je zeer goed bent in het enthousiasmeren van verre reizigers die op zoek zijn naar een reisproduct of specifieke reisorganisatie (met name telefonisch).
 • Je goed kunt inschatten met welk type klant je contact hebt en waar hij/zij behoefte aan heeft.
 • Je een commerciële instelling hebt en ervoor zorgt dat de klant de juiste reis van de juiste reisorganisatie boekt. 
 • Je gedetailleerd en gestructureerd werkt.
 • Je deel wil uitmaken van een vooruitstrevend team en energie krijgt van een omgeving waarin nieuwe technologieën en vernieuwing centraal staan.
 • Je reistijd van deur tot deur niet meer is dan een uur.

Als je graag werkt voor een groter doel dan jezelf – het vergroenen van de aarde samen met Justdiggit – dan is dit een pré. Ook is het een pluspunt als je gewerkt hebt voor een reisbureau dat producten van diverse touroperators verkoopt. 

Wat bieden wij?

 • Leuk, divers en interessant werk binnen een gedreven team van ervaren verkopers, marketeers, copywriters, videomakers, developers en designers dat zich al meer dan vijftien jaar toelegt op alle terreinen van online travel services.
 • Veel ruimte voor eigen initiatieven.
 • Werken in een gezellig, vooruitstrevend en informeel team in hartje Amsterdam.
 • Een continu leerproces, onder meer van de meest recente (web)technologieën op gebied van sales en marketing.
 • Trainingen, conferenties en opleidingen die jij leuk vindt om te doen en bijdragen aan je professionele ontwikkeling.
 • Een contract voor 12 maanden.
 • Een zeer goede balans tussen je werk- en privéleven.
 • Een salaris boven CAO niveau.
 • Mogelijkheden om deel te nemen aan studiereizen.
 • De kans om je te ontwikkelen op het gebied van content creatie als aanvulling op je sales werkzaamheden.

Interesse?

Werken bij Getaway Travel betekent veel vernieuwing, dynamiek en gezelligheid. En je steentje bijdragen aan een groenere wereld. Onze kernwaarden zijn sociaal, kwaliteit, fun en inspiratie.

Als dit je aanspreekt, stuur dan je CV en motivatie naar vacatures@getaway.nl ter attentie van Anouk Arts.